פולנטה עם רוטב עגבניות שמנמן ופקורינו רומאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פולנטה עם רוטב עגבניות עבה פקורינו רומנו. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 227 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם מים, קמח תירס מיידי, שמן זית extravirgin, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו המבורגרים Amatriciana עם ריבת עגבניות בצל, בייקון, ו צ'יפס רומנו פקורינו, חומוס עם לימון פקורינו רומנו, ו פופקורן עם פקורינו רומנו ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פולנטה, מניחים קמח תירס בסיר גדול. בהדרגה להוסיף מים 1/2 כפית מלח, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה מגוררת. כף פולנטה למחבת 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, מתפשט באופן שווה. לחץ על פלסטיק לעטוף על פני השטח של פולנטה; צמרמורת 2 שעות או עד המשרד.
כדי להכין רוטב, לשלב עגבניות הבא 6 מרכיבים (דרך פלפל) בקערה בינונית; להפריש.
חותכים פולנטה לתוך סיבובים באמצעות חותך עוגיות 2 1/2 אינץ'; מעיל שני הצדדים של סיבובים באופן שווה עם ספריי בישול. גריל פולנטה 5 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מגישים עם רוטב עגבניות, ומפזרים גבינה מגולח.