פולנטה פריכה עם מרווה וגודה מעושנת
ניתן להכין את המתכון פולנטה פריכה עם מרווה וגאודה מעושנת בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה מנות ראשונות יש 257 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. לכו לחנות ואספו חמאה, קמח תירס, רוזמרין ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 33%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קריספי קייל בלט קרוק מאדאם עם גאודה מעושנת + אבוקדו, ביסקוויטים פשוטים של גאודן ומרווה, ו פונדו גודה מעושן.
הוראות
מביאים מים ומלח לרתיחה בסיר; מערבבים לאט קמח תירס. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים עד שארוחת התירס סופגת את כל המים, כ -20 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 2 כפות חמאה, מרווה ורוזמרין.
מוסיפים גבינת גאודה; מערבבים לשילוב.
יוצקים פולנטה לצלחת פאי. מקררים עד מוצק מקורר, על 1 שעה.
חותכים פולנטה לטריזים או לריבועים.
מחממים 2 כפיות חמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים חתיכות פולנטה עד שהן פריכות ומחוממות, כ -5 דקות לכל צד.