קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פולנטה שמנת עם Fricassee של פטריות Truffled

פולנטה שמנת עם Fricassee של פטריות Truffled
פולנטה שמנת עם Fricassee של פטריות Truffled עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 986 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות גשו לסופר וקנו שמן זית, גזר, כמהין שמורות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון שהשתמר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חג המולד Stollen Madeleines עם לימון משומר כקינוח. נסו פטריות פולנטה וקרם, כרוב ופטריות עם פולנטה שמנת, ו פולנטה לבנה שמנת עם פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פולנטה שמנת: בסיר כבד מבוסס, לשלב את הקרם חלב וחום על חום בינוני גבוה רק עד בועות קטנות מתחילים להופיע על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את המלח, ומקציפים את השמנת והחלב עד די מקציף. (אין לי הסבר מדעי לשאלה מדוע הצעד הזה הוא חשוב; אבל אני יודע מניסיון שכשאני לא עושה את זה, הפולנטה שלי פשוט לא נראית טעימה כמו תמיד. מאז המקצף הראשוני הזה הוא קל לוקח כמעט שום זמן, אני ממליץ לך לעשות את זה, יותר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הפולנטה וממשיכים לטאטא את התערובת כפי שהיא מגיעה לרתיחה. המשך לטאטא במשך 3 דקות נוספות. להפחית את החום נמוך מאוד, לכסות את המחבת, ולבשל את הפולנטה, ערבוב כל 5 דקות בערך (לעבור לכפית עץ), עד קמח התירס מבושל לחלוטין ורך למדי, 2 1/2 עד 3 1/2 שעות. זה אולי נראה רזה מאוד בתחילה, אבל זה יהיה בהדרגה להתעבות. כמו מבשל פולנטה, עור ייווצר על החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת (אם אתה לא משתמש במחבת nonstick), אשר מתאים ואשר נותן את פולנטה טעם קלוי מעט.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
עבור fricassee של פטריות truffled: במחבת גדולה סאוט, לחמם את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שאלוט רק מתחילים צבע על הקצוות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6
מוסיפים את הפטריות והפלפל האדום הכתוש לפי הטעם ומבשלים עד שהנוזל משתחרר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
מוסיפים את הפחתת העוף, מביאים לרתיחה, מפחיתים לרתיחה מבעבעת ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. (אתה יכול להכין את הפטריות קדימה עד לנקודה זו; לחמם אותם מעל חום בינוני גבוה רק לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צמצוםצמצום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
ממש לפני ההגשה, מערבבים בחמאה, גראנה פאדנו או פרמזן-רג ' יאנו ועירית אם משתמשים. הפולנטה צריכה לשפוך מן הכף כפי שאתה משרת אותו יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר. במידת הצורך, אתה יכול לדלל את פולנטה עם קצת חלב רק לפני ההגשה. מחלקים את הפולנטה בין קערות מחוממות או צלחות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פולנטהפולנטה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
רק לפני ההגשה, לחמם את הפטריות במידת הצורך. לזרוק את הפטריות עם עירית וכמהין משומר. כפית כמה פטריות וכמה מיצי הבישול על כל מנה של פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כמהיןכמהין
פולנטהפולנטה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
10
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. לשטוף את עצמות העוף וללטף אותם יבש.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוףעצמות עוף
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מורחים אותם בשכבה אחת עם חדר קטן בין העצמות על אחד גדול או כמה מחבתות סדינים קטנים יותר. צולים עד שהם חום זהוב, מרפרף ולהפוך את העצמות כל 15 דקות בערך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מוסיף את הסלרי, גזר, שום ובצל, ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות משחימים היטב, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
14
מוסיפים את היין, העגבניות והעצמות לקומקום.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
הוסף מספיק מים כדי לכסות הכל על ידי כ 2 אינץ ' (כ 6 ליטרים). מבשלים מעל חום בינוני (אתה רוצה רתיחה עדינה, לא לרתיחה) עד העוף נופל של העצם ואת המניה יש טעם מלא, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
16
הסר את העוף ואת מסננים את המרק כמה פעמים דרך chinois או מסננת בסדר אחר. אם אתה רוצה לעשות ולהשתמש הפחתת מיד, כפית את כל שומן גלוי צף על גבי המניה. אחרת, לצנן את המניה עד השומן מתמצק על גבי ולאחר מכן לגרד ולזרוק את רוב זה.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
17
יוצקים את המניה defatted לתוך סיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום מעט כך המניה לא רותח כל כך בזעם. כמו מבשלים המניה, חלק ממנו יישאר על הצדדים של הסיר; להשתמש בכפית או מצקת לשפוך חלק מהמניה על זה כדי לשרוף אותו. (זה יגדיל עוד יותר את עוצמת הטעם.) המשך מבעבע עד המניה חשכה וצמצמה בערך 1 ליטר. הזמן שזה ייקח ישתנה, אבל זה כנראה ייקח לפחות 20 עד 30 דקות. השתמש מיד, להכניס למקרר עד שלושה ימים או להקפיא. עושה על 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
מצקתמצקת

מרכיבים

113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שימורים שלמים (על, קצוץ גסעגבניות שימורים שלמים (על, קצוץ גס1גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2ביוןסלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס3קילוגרםעל עצמות עוףעל עצמות עוף1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות קמח תירס, עדיף קרקע גסה (אודותאונקיות קמח תירס, עדיף קרקע גסה (אודות4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טרייה חתוכהעירית טרייה חתוכה11 קילו קישואים,עירית טרייה קצוצה, אופציונליתעירית טרייה קצוצה, אופציונלית4sprigsרוזמרין טרי, חבול עם הצד המשעמם של סכין שףרוזמרין טרי, חבול עם הצד המשעמם של סכין שף1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס2(חוֹרֶף)grana padano מגוררת טרי או Parmigiano-רג'יאנוgrana padano מגוררת טרי או Parmigiano-רג'יאנו4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות מקומיות ופראיות מעורבות, פרוסות או חתוכות לחתיכות טבעיות (כ -2 כוסות)פטריות מקומיות ופראיות מעורבות, פרוסות או חתוכות לחתיכות טבעיות (כ -2 כוסות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1( חצילים)בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס11 קילו קישואים,כמהין משומרכמהין משומר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח