תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פונדו ריחני תפוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, קורנפלור, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בקלבדוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חביצת קלבדוסname כקינוח. נסו Sparking וניל בניחוח תפוחים מסיבת Punch, פונדו תפוח קרמל, ו ריבת פלוט בניחוח כוכב אניס עם חומץ תפוחים וקואנטרו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר מעל בינוני גבוה, לחמם את היין ואת קלבדוס לרתיחה. להפחית את החום בינוני. לזרוק את הגבינות עם קורנפלור, ולאחר מכן מערבבים אותם לתוך היין בקבוצות קטנות עם כף עץ. מתבלים את הפונדו עם אגוז מוסקט וקצת פלפל, לפי הטעם. לעבות את הפונדו, אבל מערבבים לעתים קרובות כדי לשמור אותו חלק, לוודא שזה לא רותח. התאם את הלהבה מתחת לסיר הפונדו שלך ברגע שהוא מועבר לשולחן כדי לשמור על הפונדו בבועה נמוכה, מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
Calvados
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)