קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות6
מגזין

פונץ ' המלון של פימס

פונץ ' המלון של פימס
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פונץ ' חורף פימס, מלפפון מלון ג'ינג'ר אגרוף (אצווה גדולה), ו מלון מוסקט צהוב (סלט מלון).

הוראות

1
עבור סירופ הל: Pulse תרמילי הל במטחנת תבלינים או מעבד מזון קטן עד נשבר לחתיכות, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מערבבים מים והל בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר מהחום ולתת הל תלול במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
4
מוסיפים סוכר ומערבבים עד מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
תן תלול בטמפרטורת החדר, 2 שעות, אז זן בסדר. סירופ ניתן לשמור במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1
מערבבים סירופ, מיץ לימון, מיץ טל דבש, ו Pimm של שייקר קוקטייל. מלא בקרח. לנער עד מקורר היטב, כ -15 שניות. מסננים לתוך כוס קולינס מלא קרח. למעלה עם ג ' ינג ' ר אייל ומגישים, מעוטר פרוסת לימון כדור מלון אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשרפחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשר
Pimms גביעPimms גביע
מלון טל דבשמלון טל דבש
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מלוןמלון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated