קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות6
מגזין

פונץ ' המלון של פימס

פונץ ' המלון של פימס
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פונץ ' חורף פימס, מלפפון מלון ג'ינג'ר אגרוף (אצווה גדולה), ו מלון מוסקט צהוב (סלט מלון).

הוראות

1
עבור סירופ הל: Pulse תרמילי הל במטחנת תבלינים או מעבד מזון קטן עד נשבר לחתיכות, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
2
מערבבים מים והל בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר מהחום ולתת הל תלול במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
4
מוסיפים סוכר ומערבבים עד מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
תן תלול בטמפרטורת החדר, 2 שעות, אז זן בסדר. סירופ ניתן לשמור במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1
מערבבים סירופ, מיץ לימון, מיץ טל דבש, ו Pimm של שייקר קוקטייל. מלא בקרח. לנער עד מקורר היטב, כ -15 שניות. מסננים לתוך כוס קולינס מלא קרח. למעלה עם ג ' ינג ' ר אייל ומגישים, מעוטר פרוסת לימון כדור מלון אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשרפחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשר
Pimms גביעPimms גביע
מלון טל דבשמלון טל דבש
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
מלוןמלון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o