פונץ ' המלון של פימס
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פונץ ' חורף פימס, מלפפון מלון ג'ינג'ר אגרוף (אצווה גדולה), ו מלון מוסקט צהוב (סלט מלון).
הוראות
עבור סירופ הל: Pulse תרמילי הל במטחנת תבלינים או מעבד מזון קטן עד נשבר לחתיכות, על 30 שניות.
מערבבים מים והל בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולתת הל תלול במשך 10 דקות.
מוסיפים סוכר ומערבבים עד מומס לחלוטין.
תן תלול בטמפרטורת החדר, 2 שעות, אז זן בסדר. סירופ ניתן לשמור במקרר עד 1 שבוע.
מערבבים סירופ, מיץ לימון, מיץ טל דבש, ו Pimm של שייקר קוקטייל. מלא בקרח. לנער עד מקורר היטב, כ -15 שניות. מסננים לתוך כוס קולינס מלא קרח. למעלה עם ג ' ינג ' ר אייל ומגישים, מעוטר פרוסת לימון כדור מלון אם תרצה.