קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

פונץ ' סיידר קשיח מתובל

פונץ ' סיידר קשיח מתובל
פאנץ ' סיידר קשה מתובל נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה עובד הכי טוב כמו משקה, והוא נעשה בערך 2 שעות ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, תפוח טעים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 10%. נסו סיידר חזק מתובל שזיפים, סיידר פאנץ ' מתובל, ו סיידר פאנץ ' מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים החמים בסיר נירוסטה קטן ומוסיפים את הסוכר, זנגביל, ציפורן, קינמון ואגוז מוסקט למחבת. מביאים לרתיחה, מניחים מכסה על הסיר ומפחיתים לרתיחה. המשך להתבשל עד שהטעמים יתחתנו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
הסר מהחום, מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה לא תגובתי ולאפשר להתקרר. לאחר מגניב, להוסיף את סיידר, אפלג ' ק וברנדי לקערה. מערבבים היטב ומקררים במשך לפחות 2 שעות, ועד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
אפלג ' קאפלג ' ק
ברנדיברנדי
סיידרסיידר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
3
מגישים בקערת אגרוף קטנה עם עובש קרח, אם תרצה, ומקשטים כל כוס עם פרוסת תפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
אגרוףאגרוף
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את המים החמים בסיר נירוסטה קטן ומוסיפים את הסוכר, זנגביל, ציפורן, קינמון ואגוז מוסקט למחבת. מביאים לרתיחה, מניחים מכסה על הסיר ומפחיתים לרתיחה. המשך להתבשל עד שהטעמים יתחתנו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
5
הסר מהחום, מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה לא תגובתי ולאפשר להתקרר. לאחר מגניב, להוסיף את סיידר, אפלג ' ק וברנדי לקערה. מערבבים היטב ומקררים במשך לפחות 2 שעות, ועד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
אפלג ' קאפלג ' ק
ברנדיברנדי
סיידרסיידר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
6
מגישים בקערת אגרוף קטנה עם עובש קרח, אם תרצה, ומקשטים כל כוס עם פרוסת תפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
אגרוףאגרוף
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה