פונץ ' ססיליה הקדושה
הפונץ ' של סנט ססיליה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 550 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ברנדי, סודה, רום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: פונץ ' רום, פונץ ' רום, ו פונץ ' רום.
הוראות
דק לחתוך את האננס לתוך סיבובים, ואז לחתוך את הסיבובים לרבעים.
מניחים אותם בקערה גדולה שלא מגיבה.
מוסיפים את הלימונים והברנדי ומערבבים לשלב.
תן לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה עושה את תערובת התה.
מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
הסר מהחום, להוסיף את עלי התה, ומערבבים לשלב. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.החזק מסננת בסדר רשת על הקערה עם תערובת אננס לימון מסננים את תערובת התה לתוך הקערה (אם יש כתמים גדולים של עלי תה, קו המסננת עם מסנן קפה לפני מאמץ). מכסים את הקערה ומקררים עד שמצונן, כ -3 שעות.כאשר מוכן לשרת, להעביר את תערובת פירות ברנדי לאגרוף 7 ליטר או קערת הגשה. מערבבים בעדינות את היין הנוצץ, סודה, ורום (לא overmix או האגרוף שלך יהיה שטוח). הציפו את גוש הקרח באגרוף והגישו מיד.