פונץ ' צליינים פלימות
פונץ 'הצליינים פלימות' יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך ירקרק, לימונים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו פונץ ' רום, פונץ ' רום, ו פונץ ' רום (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך סירופ עשיר על ידי שילוב של סוכר demerara ו 2 כוסות מים מעל חום בינוני נמוך, לטאטא עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מוסיפים קוביות אננס לסירופ ומכסים.
בואו להשרות לילה בטמפרטורת החדר. מסננים את האננס מסירופ בטעם (לא להשליך את הפרי—זה טעים).
השתמש בקולף ירקות חד או סכין קילוף כדי להסיר את ההתלהבות משלושה לימונים; למנוע את המריר לבן.
מניחים את ההתלהבות בקערה ולהוסיף את הסוכר superfine. מחית עם muddler עץ עד לתערובת הוא ריחני ושמן לימון משלב עם הסוכר כדי להפוך את הדבק עבה.
תן לנוח שעה אחת, ואז להסיר את חתיכות הקליפה (או להשאיר אותם כקישוט).
הכן תה ירוק חלש על ידי השריית 3 שקיות תה במים חמים ליטר אחד במשך שלוש דקות; תן מגניב.
מערבבים את הג ' ין, ירקרק (או ליקר אחר), תה, תערובת לימון/סוכר, מיץ לימון, וארבע אונקיות של סירופ אננס, ומערבבים עד שהסוכר מומס. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
כדי לשרת, להוסיף ליטר אחד סודה קרה וקרח.