פוסילי קפרזה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פוסילי אלה קפרזה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 428 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פלפל, מוצרלה, עלי בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי קפרזה, ספגטי קפרזה, ו ארוחת ערב הערב: צדפות ים אלה קפרזה.
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה לקערה גדולה ושומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול.
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומקפיצים עד לריחני, כ -2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, המלח והפלפל. כמו עגבניות לבשל ולרכך, לרסק אותם עם מזלג. ממשיכים לבשל עד שהעגבניות מכינות רוטב בסגנון שמנמן, כ -4 דקות.
מעבירים את רוטב העגבניות לקערה עם הפסטה. לזרוק לשלב.
מוסיפים את עלי הבזיליקום והמוצרלה. מערבבים לשלב.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים, 1/4 כוס בכל פעם, עד שהפסטה לחה.