פופקורן בטעם שוקולד-כתום וחמאה
פופקורן בטעם שוקולד-כתום וחום בטעם חמאה יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. אם יש לכם מלח אפור, שמן זית, פופקורן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו שעועית וניל חומה פופקורן עוגות שוקולד, חמאה בטעם תפוז-משמש, ו לחם שוקולד צ'יפס כתום עם זיגוג חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ב-10 אינץ ' מעל חום בינוני-גבוה על הכיריים. להטות את המחבת ממך, ואז להוסיף את החמאה. כשתטה את המחבת לאחור, החמאה תתחיל להשחים.
מוסיפים מלח לחמאה, ואז שופכים אותו על הפופקורן.
מערבבים היטב. עם פומפיה, לגרגר את העור של 1 כתום, על 2 כפות ואת השוקולד על פופקורן ומערבבים.
מחממים תנור ברזל יצוק גדול הולנדי על ארובה מעל חום גבוה.
מוסיפים שמן זית, ואז פופקורן. ברגע שזה מתחיל פופ, לכסות ולהפוך לחום בינוני עד הצליל של popping מפסיק, על 3 עד 4 דקות.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
פופקורן ניתן לזווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. הרוזה המנצנץ עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![שושנה מבעבעת]()
שושנה מבעבעת
זוהר, blushcolor עם perlage עדין מפתה נעים, אינטנסיבי, פירותי על האף; מעורר זיכרונות של פרחים wisteria ותפוחי Renetta מעורבב היטב נעים להפליא; רך וחלק על החיך עם הערות פרחוניות רמז של שקדיםמצוין כאפריטיף וליווי אידיאלי למתאבנים, ריזוטו, פרחי קישואים מטוגנים ודגים בגריל