פופקורן שוקולד
פופקורן שוקולד הוא מתכון אמריקאי שמגיש 4. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 2463 קלוריות, 72 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 397 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בוטנים, סוכר, פופקורן מוקפץ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 96%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: פופקורן ולנטיין (פופקורן שוקולד לבן), פופקורן שוקולד מהיר עם טפטוף חלב מרוכז (פיפוקה דה שוקולד), ו פופקורן שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ ' עם דפנות.
מניחים פופקורן ובוטנים לקערת מתכת גדולה ומניחים בצד. מערבבים יחד את הסוכר, סירופ התירס, אבקת הקקאו והחמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע לרתיחה. מרתיחים במשך 2 דקות. מערבבים פנימה את הווניל ואז יוצקים על הפופקורן. מערבבים עד שהפופקורן מצופה היטב.
מורחים את הפופקורן לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, תוך ערבוב מספר פעמים.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. שוברים לגושים קטנים, ומאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לה גרנד קורטאז ' רוז בלום ברוטבקבוק מסנוור עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
ניחוחות בהירים וטעמים של תות שדה טרי פטל לשלב עם הערות של לילך סיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. ברוט רוזסלין זה משלים מגוון רחב של מאכלים, ממלוחים ועד מתוקים. נסה את זה עם מנות אסייתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרולמה ברולטסה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו אוגני בלאן מציעה חומציות ורעננות טבעית. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.