קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פוקצ'ה זית סנטה ברברה עם גבינת עיזים אפויה

פוקצ'ה זית סנטה ברברה עם גבינת עיזים אפויה
המתכון סנטה Barbaran זית פוקצ'ה עם גבינת עיזים אפויה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -40 דקות. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 858 קלוריות. גשו לסופר וקנו זיתים מפיכולין, קמח לחם, זיתים מניסואז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו לחם במחיר סביר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מרק צדפות סנטה ברברה, גלידת האקליפטוס של ברברניו: סנטה ברברה, קליפורניה, ו לינגוויני עם סרטנים ספוט סנטה ברברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המים החמים ואת השמרים עד מומס. להפריש במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
במערבל לעמוד עם מצורף משוט, למזג את הקמחים ומלח. עם המיקסר פועל על נמוך, לשפוך בתערובת שמרים ומים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
3
מערבבים במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הדבש ושמן זית. לאחר הבצק מגיע יחד, מוסיפים את הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
מערבבים עד הזיתים רק משולבים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש ביד עד חלקה אלסטית, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
שים את הבצק על גיליון אפייה משומן 13 על ידי 9 אינץ', לכסות בקלילות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במשך 30 דקות במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
בעוד הבצק עולה, לחמם את 8 אונקיות של שמן זית שום שיני במחבת קטנה על אש נמוכה. מבשלים עד השום הוא זהב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מחלקים את גבינת העז בין 6 קערות קטנות לתנור הוכחה או ramekins. מחלקים את השום, שמן זית וזיתים ניסואז בין הקערות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
כאשר בצק פוקצ ' ה עלה, לחץ על הבצק עם קצות האצבעות שלך עד שהוא ממלא את תבנית האפייה, ולאחר מכן מברשת בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פוקצ ' הפוקצ ' ה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים עד חום זהוב ונשמע חלול כאשר טפח, על 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מוסיפים את קערות גבינת העזים לתנור במהלך 10 עד 15 הדקות האחרונות של זמן האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים עד הגבינה חמה משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
חותכים את הפוקאצ 'ה לפרוסות עבות ומגישים 2 פרוסות של פוקאצ' ה חמה עם כל קערה של גבינת עיזים חמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מקשטים את הגבינה האפויה עם עירית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו