פוקצ'ה ירקות יכול להיות רק ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 12 מנות עם 125 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם קמח לחם, אורגנו, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 52%, וזה די טוב. מתכונים דומים: פוקצ'ה ירקות, פוקצ'ה ירקות וגבינה, ו פוקצ'ה ירקות בגריל.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, שמרים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים מים ושמן; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -4 דקות. מכסים ומניחים לנוח 15 דקות. בינתיים, בקערה, שלבו את העגבניות, הפטריות, הפלפל הירוק, הזיתים, הבצל, השמן, החומץ והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מעיל 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה עם תרסיס בישול; מפזרים קמח תירס. לחץ בצק לתבנית. דוקרים בצק בנדיבות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בחום של 475 מעלות צלזיוס למשך 5 דקות או עד להשחמה קלה. מכסים בתערובת ירקות.
פוקצ ' ה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק צ ' יאנינה פרוס, או עם משחק, כמו פסיון ממולא בכמהין. זה גם מעולה עם גבינה בוגרת.