Focaccia תאנה טרי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. אתה מקבל לחם שמגיש 9. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך מים חמים, דבש, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירוק לימון טרי על פוקצ'ה פלפל אדום, פוקאצ'ה טרייה עם עוף במרינדה ותרד וממרח ארטישוק, ו לחם פוקצ'ה מרעה עם זית שחור ורוזמרין טרי.
הוראות
1
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים ב 1 1/2 כפות שמן, דבש, קליפה, ומלח. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים 2 1/2 כוסות קמח. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים את הבצק ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף הבצק למטה, ולהפוך על משטח מקומח קלות. מסדרים 2/3 תאנים כוס מעל הבצק; ללוש בעדינות 4 עד 5 פעמים או רק עד התאנים משולבים בבצק. לחץ לתוך מלבן 15 x 10 אינץ'.