פורטבלה נירוונה
Portabella נירוונה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 137 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו בשר סרטנים, קרקרים עגולים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו דאל נירוונה, דאל נירוונה, ו Indian Dal Nirvana (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור שלך. פטריות נקיות, ולהסיר גבעולים, שומר אותם מאוחר יותר. להשרות את כובעי פטריות ברוטב איטלקי במשך 15 דקות.
הסר מן המרינדה, ומניח לתוך צלחת אפייה.
לצלות לפחות 6 סנטימטרים מחום במשך כ 10 דקות. בדוק מדי פעם כדי לוודא שהם לא לשרוף. כבה את המטאטא, וחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה. קוצצים שמורות פטריות גבעולים.
בצל מטוגן, שום, גבעולי פטריות וסלרי עד רך.
מוסיף את בשר סרטנים, וחום עד מבושל דרך, על 5 דקות.
מעבירים את תערובת המחבת לקערה בינונית, ומערבבים בקרקרים, 1/3 כוס של תערובת הגבינה, ומערבבים עד מעורבב היטב. השתמש בחלק ממרינדה ההלבשה האיטלקית כדי להחזיק את התערובת יחד במידת הצורך. לארוז את תערובת הסרטן לתוך חללי הפטריות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר מהתנור, ומפזרים את שאר הגבינה על צמרות, ולאחר מכן לחזור לתנור במשך 3 דקות, או עד גבינה נמסה.