פורטובלוס ממולא מתוק וחריף
גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, שמן זית, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. פורטובלוס ממולא בתרד חמוץ מתוק, ממולאים פורטבלוס, ו פורטובלואים ממולאים בסרטן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו את הפטריות הפרוסות, השאלוט, הג ' לפנו ופתיתי הפלפל ב -2 כפות שמן עד שהפטריות רכות.
מוסיפים את היין, החרדל, רוטב ווסטרשייר, רוטב הסויה והדבש; מבשלים 3-4 דקות יותר או עד להסמכה קלה.
מברישים פטריות שלמות עם 2 כפות שמן.
מניחים בתוך 15 אינץ'. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מופרדים למשך 8-10 דקות או עד שהם רכים.
ממלאים כובעי פטריות בתערובת שאלוט.
שלב את גבינת העיזים, העגבניות והפסטו; כף מעל החלקים.
אופים 5-7 דקות או עד לחימום.
מזלפים את השמן שנותר; מקשטים בבזיליקום אם רוצים.