קושירגיל
מוכן ב9 דק.
מנות1
ציון בריאות66
מגזין

פורל מעושן ולחמניות כוסמת

פורל מעושן ולחמניות כוסמת
פורל מעושן ולחמניות כוסמת נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 980 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, מלח כשר, פורל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. נסו פנקייק כוסמת עם סלמון מעושן, סלמון מעושן עם כוסמת, ו עבור לחמניות קינמון כוסמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצע את הוראות החבילה כדי להפוך 2 C של כוסמת מבושל. עבור ביצים קשות מושלמות, רק להוסיף 2 ביצים לסיר של מים קרים. מביאים את המים לרתיחה, מכסים ואז מורידים אותם מהחום במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסמת מבושלתכוסמת מבושלת
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים ומייד להשרות בקערה של מים קרים כדי לעצור את הבישול. לקלף את הביצים, בערך לקצוץ ולהוסיף כוסמת.
מרכיבים שתצטרך
כוסמתכוסמת
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את השמן, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה קטנה ושופכים את הרוטב על כוסמת וביצים. לזרוק באופן שווה coat.To הפוך את רוטב היוגורט, פשוט לשלב את כל החומרים בקערה קטנה. אתה יכול לעשות את המילוי ואת הרוטב עד יום מראש ולשמור אותם במקרר.כאשר אתה מוכן לעשות את הלחמניות, ביסודיות לשטוף את החסה ואז לערום אותם ספינת קיטור חם. מבשלים בערך דקה או עד שהעלים נבלו (הצלע הזורמת במורד האמצע עדיין תהיה קשה).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כוסמתכוסמת
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מעבירים לקערה של מים קרים ואז בעדינות לסחוט את המים העודפים מתוך העלים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הניחו עלה חסה על משטח הכנה ופתחו בעדינות את החלק העלי (ראו תמונה ראשונה למטה). באמצעות סכין חדה, לחתוך על 1/3 של צלע המרכז החוצה כפי שמוצג בתמונה למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מניחים כמה פורל מעושן מתפורר לאורך 1/3rd באמצע העליון עם כמה כפות קטנות של תערובת ביצת כוסמת (ראה תמונה שנייה להלן).מקפלים את הדשים (שבו אתה חותך את הצלע החוצה) על המילוי ועל פני כל אחד אחר (ראה את התמונות למטה). מקפלים את הצד השני של העלה באותו אופן ולאחר מכן לגלגל את העלה באמצעות האצבעות כדי להחזיק את המילוי in.To מגישים, רק העליון עם רוטב יוגורט וצנוברים קצוצים. אם אתה לוקח אותם לפיקניק זה כנראה יהיה קל יותר לטבול את הלחמניות ברוטב כמו גליל האביב.
מרכיבים שתצטרך
פורל מעושןפורל מעושן
כוסמתכוסמת
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל