קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות35
מגזין

פורל עם רוטב תירס מתוק

פורל עם רוטב תירס מתוק
פורל עם רוטב תירס מתוק נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, קצפת, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אמנון עם טרגון ורוטב תירס מתוק, וופל תירס מתוק עם אוכמניות-רוטב בורבון, ו הצד המתוק של התירס: עוגות תירס מתוקות עם ציפוי חמאה חומה.

הוראות

1
במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, לבשל תירס בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד תירס מתחיל להפוך חום, 2 עד 3 דקות. כפית 2/3 כוס לסיר קטן. הניחו בצד מחבת עם שארית התירס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים מרק לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. חום נמוך יותר ומבשלים, מכוסה, עד תירס הוא רך, על 10 דקות. תערובת טהורה בבלנדר, ואז לשפשף דרך מסננת בסדר לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, להשליך קליפות. מערבבים בקרם. עונה עם 1/4 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פלפל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
פתח פורל ועונה משני הצדדים עם נשאר 1/4 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פורלפורל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מחממים את השמן במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. הגנה על הידיים, בזהירות להוסיף עור דגים בצד למטה (זה יהיה נתז) ומבשלים, מדי פעם בשר צלוי עם שמן, עד העור משחימים היטב פריך, 3 עד 4 דקות. הפחיתו את החום לנמוך והמשיכו לבשל ולהציף עד שהבשר לא יהיה ורוד יותר, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לחמם מחדש גרעיני תירס במחבת מעל חום בינוני גבוה ומערבבים טרגון קצוץ. רוטב תירס במיקרוגל כדי לחמם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
פורל חתוך לשניים עם מספריים.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
7
רוטב כפית על 2 צלחות ולסדר חצי פורל על כל אחד, השלכת שמן במחבת. תל תירס על דגים ולפזר עם עלי טרגון. מתבלים עם יותר מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף