פורל עם רוטב תירס מתוק
פורל עם רוטב תירס מתוק נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, קצפת, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אמנון עם טרגון ורוטב תירס מתוק, וופל תירס מתוק עם אוכמניות-רוטב בורבון, ו הצד המתוק של התירס: עוגות תירס מתוקות עם ציפוי חמאה חומה.
הוראות
במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, לבשל תירס בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד תירס מתחיל להפוך חום, 2 עד 3 דקות. כפית 2/3 כוס לסיר קטן. הניחו בצד מחבת עם שארית התירס.
מוסיפים מרק לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. חום נמוך יותר ומבשלים, מכוסה, עד תירס הוא רך, על 10 דקות. תערובת טהורה בבלנדר, ואז לשפשף דרך מסננת בסדר לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, להשליך קליפות. מערבבים בקרם. עונה עם 1/4 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פלפל; להפריש.
פתח פורל ועונה משני הצדדים עם נשאר 1/4 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פפר.
מחממים את השמן במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. הגנה על הידיים, בזהירות להוסיף עור דגים בצד למטה (זה יהיה נתז) ומבשלים, מדי פעם בשר צלוי עם שמן, עד העור משחימים היטב פריך, 3 עד 4 דקות. הפחיתו את החום לנמוך והמשיכו לבשל ולהציף עד שהבשר לא יהיה ורוד יותר, 3 עד 5 דקות נוספות.
לחמם מחדש גרעיני תירס במחבת מעל חום בינוני גבוה ומערבבים טרגון קצוץ. רוטב תירס במיקרוגל כדי לחמם מחדש.
פורל חתוך לשניים עם מספריים.
רוטב כפית על 2 צלחות ולסדר חצי פורל על כל אחד, השלכת שמן במחבת. תל תירס על דגים ולפזר עם עלי טרגון. מתבלים עם יותר מלח לפי הטעם.