פורל עם רוטב תירס מתוק נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, קצפת, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אמנון עם טרגון ורוטב תירס מתוק, וופל תירס מתוק עם אוכמניות-רוטב בורבון, ו הצד המתוק של התירס: עוגות תירס מתוקות עם ציפוי חמאה חומה.
הוראות
1
במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, לבשל תירס בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד תירס מתחיל להפוך חום, 2 עד 3 דקות. כפית 2/3 כוס לסיר קטן. הניחו בצד מחבת עם שארית התירס.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים מרק לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. חום נמוך יותר ומבשלים, מכוסה, עד תירס הוא רך, על 10 דקות. תערובת טהורה בבלנדר, ואז לשפשף דרך מסננת בסדר לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, להשליך קליפות. מערבבים בקרם. עונה עם 1/4 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פלפל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
פתח פורל ועונה משני הצדדים עם נשאר 1/4 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פורל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מחממים את השמן במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. הגנה על הידיים, בזהירות להוסיף עור דגים בצד למטה (זה יהיה נתז) ומבשלים, מדי פעם בשר צלוי עם שמן, עד העור משחימים היטב פריך, 3 עד 4 דקות. הפחיתו את החום לנמוך והמשיכו לבשל ולהציף עד שהבשר לא יהיה ורוד יותר, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לחמם מחדש גרעיני תירס במחבת מעל חום בינוני גבוה ומערבבים טרגון קצוץ. רוטב תירס במיקרוגל כדי לחמם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
פורל חתוך לשניים עם מספריים.
מרכיבים שתצטרך
פורל
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
7
רוטב כפית על 2 צלחות ולסדר חצי פורל על כל אחד, השלכת שמן במחבת. תל תירס על דגים ולפזר עם עלי טרגון. מתבלים עם יותר מלח לפי הטעם.