פורל של המינגווי
דגי הטרוטה של המינגווי הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלח ופלפל, חלב חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. נסו המיוחד של המינגווי, פורל Grenobloise, ו טרוטת אח (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות דגים בחמאה במשך שעה. זה לא הכרחי אם הדגים שלך טריים מאוד, כמו רק-נתפס.
במחבת ברזל יצוק גדול, להפוך את הבייקון על אש נמוכה עד שהוא על 1/2 מבושל.
הסר את הבייקון ולנקז על מגבות נייר.
על צלחת, או צלחת רדודה, מערבבים יחד את קמח התירס, קמח, קאיין וקמצוץ בריא של מלח.
הסר את הדג מן החמאה ולהגדיר על משטח עבודה. מחלקים את פרוסות הלימון ומניחים חצי בתוך החלל של כל דג, חופפים את הפרוסות, ואז מפזרים פטרוזיליה, מלח ופלפל.
לעטוף פרוסת בייקון מבושל חלקית סביב כל דג.
מגלגלים את הדגים בתערובת קמח התירס.
מחממים את שומן הבייקון שוב עד שהוא חם מאוד. להחליק את הדגים ומבשלים 4-6 דקות לכל צד, או עד פריך מבושל דרך. הזמן יצטרך להיות מותאם תלוי אם הדג הוא עצמות.