קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

פורל של המינגווי

פורל של המינגווי
דגי הטרוטה של המינגווי הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלח ופלפל, חלב חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. נסו המיוחד של המינגווי, פורל Grenobloise, ו טרוטת אח (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות דגים בחמאה במשך שעה. זה לא הכרחי אם הדגים שלך טריים מאוד, כמו רק-נתפס.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
במחבת ברזל יצוק גדול, להפוך את הבייקון על אש נמוכה עד שהוא על 1/2 מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את הבייקון ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
על צלחת, או צלחת רדודה, מערבבים יחד את קמח התירס, קמח, קאיין וקמצוץ בריא של מלח.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
הסר את הדג מן החמאה ולהגדיר על משטח עבודה. מחלקים את פרוסות הלימון ומניחים חצי בתוך החלל של כל דג, חופפים את הפרוסות, ואז מפזרים פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
לעטוף פרוסת בייקון מבושל חלקית סביב כל דג.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מגלגלים את הדגים בתערובת קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מחממים את שומן הבייקון שוב עד שהוא חם מאוד. להחליק את הדגים ומבשלים 4-6 דקות לכל צד, או עד פריך מבושל דרך. הזמן יצטרך להיות מותאם תלוי אם הדג הוא עצמות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק