פורצ'טה
פורצ'טה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 1113 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 77 גרם שומן. אם יש לכם זרעי שומר, שמן זית, רוזמריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העור מן החזיר, משאיר שכבה עבה של שומן. באמצעות סכין חיתוך 4 אינץ', לעשות חתכים בכל רחבי בשר חזיר על 1 אינץ ' זה מזה ועמוק כמו הלהב ילך.
במכתש, להלום את השום למשחה.
מוסיפים את הרוזמרין, 2 כפיות מלח כשר ואת זרעי השומר ואת פאונד עד מרוסק דק. מערבבים בשמן זית ו 1/2 כפית פלפל.
באמצעות מקל אכילה, לדחוף 1/2 כפית של משחת השום עמוק לתוך כל חתך. לשפשף כל הדבק שנותר על כל בשר החזיר. הגדר את הצד שומן חזיר למעלה, באמצעות סכין, להבקיע את השומן 1/2 אינץ עמוק דפוס crosshatch. עוטפים את החזיר בפלסטיק ומקררים בין לילה.
הגדר את החזיר במחבת צלייה שבה הוא מתאים בנוחות ולהביא לטמפרטורת החדר. לשפשף את החזיר עם כמויות נדיבות של מלח ופלפל כשר. צולים את החזיר בתנור במשך 3 שעות.
מסננים את מיצי פאן ושומן לתוך סיר קטן; לרפרף את השומן. החזירו את החזיר לתנור וצלו במשך 3 שעות, או עד שהוא מושח עמוקות והבשר רך מאוד.
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. כפית כל מיצי פאן ושומן לתוך סיר קטן ולרוקן שוב.
תן לצלי לעמוד במשך 15 דקות.
מחממים את המיצים, מוסיפים קצת מים אם הטעם חזק מדי.
חותכים את השומן הפריך מהחלק העליון של החזיר, ולאחר מכן לגלף את החזיר ומגישים עם שומן פריך ומיצי פאן.
המלצת יין: בשר חזיר טרי זה דורש אדום עם טאנין מספיק כדי לחתוך את השומן של הבשר וכמה אדמומיות כדי להדהד את השומר ושום. זה ברולו. שקול את מיקלה צ ' יארלו Cerequio 1993 או 1993 Ceretto Bricco Rocche Brunate.