קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פורצ'טה הכל-בטן

פורצ'טה הכל-בטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פורצ'טאן כל הבטן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 607 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 61 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו פורצ'טה בטיגון עמוק של סו-וידה 36 שעות, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עור בטן חזיר בצד למטה על קרש חיתוך גדול. באמצעות סכין שף חד, להבקיע בשר בזווית באמצעות משיכות על 1 אינץ ' זה מזה. סובב סכין 90 מעלות וחזור כדי ליצור תבנית יהלום בבשר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
גרגרי פלפל טוסט וזרע שומר במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד משחימים קלות ארומטי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להעביר מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים לטחון עד כתוש בערך.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
בשר חזיר העונה בנדיבות עם מלח ואז מפזרים פלפל כתוש ושומר, פלפל אדום, עשבי תיבול קצוצים, ושום microplaned. השתמש בידיים שלך כדי לשפשף את התערובת עמוק לתוך סדקים וסדקים בבשר.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מגלגלים את הבטן לתוך בול עץ הדוק ודוחפים לראש קרש החיתוך, צד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
חותכים 12 עד 18 אורכים של חוט מטבח מספיק זמן כדי לקשור סביב החזיר ולהניח אותם במרווחים קבועים לאורך קרש החיתוך שלך, על 1 אינץ ' בנפרד כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חוט קצביםחוט קצבים
7
Lay התגלגל בשר חזיר בצד למטה על גבי מחרוזות. עבודה מן המיתרים החיצוניים כלפי המרכז, לקשור צלי בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
8
שלב 2 כפות מלח כשר עם 1 כפית אבקת אפייה. לשפשף תערובת על פני השטח כולו של פורצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
אם צלי הוא גדול מדי מסורבל, בזהירות לחתוך לשניים עם סכין שף חד. עוטפים בחוזקה בפלסטיק ומקררים לפחות בין לילה ועד שלושה ימים. אם תרצה, פורצ ' טה יכול גם להיות קפוא בשלב זה לשימוש עתידי (ראה הערה)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
10
התאם מתלה לתנור למיקום האמצעי התחתון וחמם מראש תנור ל-300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
מניחים חזיר במערך v-rack במחבת קלייה גדולה, או אם בישול שני החצאים באותו זמן, על מתלה חוט להגדיר גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
מניחים מחבת צלייה בתנור וצולים עד הטמפרטורה הפנימית של בשר חזיר מגיע 160 ° F, בערך שעתיים, צולה עם טפטוף מחבת כל חצי שעה. אם אתה רוצה לבשל תפוחי אדמה יחד עם פורצ ' טה, ראה הערה. המשך צלייה עד סכין או שיפוד מוכנס לתוך החזיר מראה מעט מאוד התנגדות asides מן השכבה החיצונית של העור, כשעתיים יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
הגדל את טמפרטורת התנור ל-500 ° F והמשיך לצלות עד לפריך ומלא שלפוחיות, בערך 20 עד 30 דקות יותר. לחלופין, אתה יכול להסיר את הצלי מהתנור ואת האוהל עם לסכל עד שעתיים לפני שסיים אותו בתנור 500°f שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
14
אוהל עם נייר כסף ולאפשר לנוח במשך 15 דקות. חותכים עם סכין משונן לתוך דיסקים עבים 1 אינץ ' לשרת.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה