פורצ'טה הכל-בטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פורצ'טאן כל הבטן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 607 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 61 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו פורצ'טה בטיגון עמוק של סו-וידה 36 שעות, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עור בטן חזיר בצד למטה על קרש חיתוך גדול. באמצעות סכין שף חד, להבקיע בשר בזווית באמצעות משיכות על 1 אינץ ' זה מזה. סובב סכין 90 מעלות וחזור כדי ליצור תבנית יהלום בבשר.
גרגרי פלפל טוסט וזרע שומר במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד משחימים קלות ארומטי, על 2 דקות.
להעביר מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים לטחון עד כתוש בערך.
בשר חזיר העונה בנדיבות עם מלח ואז מפזרים פלפל כתוש ושומר, פלפל אדום, עשבי תיבול קצוצים, ושום microplaned. השתמש בידיים שלך כדי לשפשף את התערובת עמוק לתוך סדקים וסדקים בבשר.
מגלגלים את הבטן לתוך בול עץ הדוק ודוחפים לראש קרש החיתוך, צד התפר למטה.
חותכים 12 עד 18 אורכים של חוט מטבח מספיק זמן כדי לקשור סביב החזיר ולהניח אותם במרווחים קבועים לאורך קרש החיתוך שלך, על 1 אינץ ' בנפרד כל אחד.
Lay התגלגל בשר חזיר בצד למטה על גבי מחרוזות. עבודה מן המיתרים החיצוניים כלפי המרכז, לקשור צלי בחוזקה.
שלב 2 כפות מלח כשר עם 1 כפית אבקת אפייה. לשפשף תערובת על פני השטח כולו של פורצ ' טה.
אם צלי הוא גדול מדי מסורבל, בזהירות לחתוך לשניים עם סכין שף חד. עוטפים בחוזקה בפלסטיק ומקררים לפחות בין לילה ועד שלושה ימים. אם תרצה, פורצ ' טה יכול גם להיות קפוא בשלב זה לשימוש עתידי (ראה הערה)
התאם מתלה לתנור למיקום האמצעי התחתון וחמם מראש תנור ל-300 ° F.
מניחים חזיר במערך v-rack במחבת קלייה גדולה, או אם בישול שני החצאים באותו זמן, על מתלה חוט להגדיר גיליון אפייה rimmed.
מניחים מחבת צלייה בתנור וצולים עד הטמפרטורה הפנימית של בשר חזיר מגיע 160 ° F, בערך שעתיים, צולה עם טפטוף מחבת כל חצי שעה. אם אתה רוצה לבשל תפוחי אדמה יחד עם פורצ ' טה, ראה הערה. המשך צלייה עד סכין או שיפוד מוכנס לתוך החזיר מראה מעט מאוד התנגדות asides מן השכבה החיצונית של העור, כשעתיים יותר.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-500 ° F והמשיך לצלות עד לפריך ומלא שלפוחיות, בערך 20 עד 30 דקות יותר. לחלופין, אתה יכול להסיר את הצלי מהתנור ואת האוהל עם לסכל עד שעתיים לפני שסיים אותו בתנור 500°f שחומם מראש.
אוהל עם נייר כסף ולאפשר לנוח במשך 15 דקות. חותכים עם סכין משונן לתוך דיסקים עבים 1 אינץ ' לשרת.