קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות18
מגזין

פורצ'טה ופולנטה

פורצ'טה ופולנטה
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? פורצ'טאן ופולנטה יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, כתף חזיר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את החזיר:לפרפר, לחתוך את אמצע החזיר עם סכין חדה, כשני שלישים מהדרך. פתח את הבשר כמו ספר וקילוגרמים עם פטיש או מחבת כבדה לתוך מלבן עבה 1 אינץ', על
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סכיןסכין
2
'8 על 14 אינץ. מחממים את התנור ל 350 מעלות. עונת החזיר עם כ 1 1/2 כפיות מלח. בקערה קטנה, מערבבים את גרידת הלימון, שום, 2 כפיות זרעי שומר, מרווה, רוזמרין ו 1 1/2 כפיות פלפל. לשפשף את התערובת על כל החזיר, ואז לגלגל אותו בחוזקה ולקשור עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
גרידת לימוןגרידת לימון
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
פלפלפלפל
חזירחזיר
גלולגלול
מרווהמרווה
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
קערהקערה
תנורתנור
3
טפטוף רול עם שמן זית ולשפשף בכל רחבי; מפזרים פלפל ועוד זרעי שומר. (הגליל יכול להיות מוכן עד 3 ימים מראש; לקרר עד צלייה.)
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
גלולגלול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
מניחים את גליל החזיר על מדף במחבת צלייה רדודה. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך רשם באמצע 180 מעלות ואת החזיר הוא פריך מבחוץ, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
5
תן לנוח 15 דקות לפני חיתוך.
6
בעוד צלוי חזיר, לעשות את הבצלים הכבושים: להביא את החומץ, סוכר, 1/4 כפית מלח, עלה המפרץ, זרעי שומר פתיתי פלפל אדומים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
בצל כבושבצל כבוש
זרעי שומרזרעי שומר
עלי דפנהעלי דפנה
חומץחומץ
סוכרסוכר
חזירחזיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את פרוסות הבצל ומבשלים 1 דקה, ואז מסירים מהחום ומניחים לבצל להתקרר בנוזל. (שאריות בצל כבוש ישמור בנוזל במשך שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
1
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את הפולנטה עד זהוב ופריך, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
ניקוז על מגבות נייר. כדי להרכיב, לסדר את פולנטה על מגש או צלחות בודדות. דק לחתוך את גליל החזיר, ואז לחתוך לחתיכות בגודל ביס וערימה על פולנטה. למעלה עם בצל כבוש ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
חזיר רולחזיר רול
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
צילום: ג ' ים פרנקו