צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? פורצ'טאן ופולנטה יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, כתף חזיר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את החזיר:לפרפר, לחתוך את אמצע החזיר עם סכין חדה, כשני שלישים מהדרך. פתח את הבשר כמו ספר וקילוגרמים עם פטיש או מחבת כבדה לתוך מלבן עבה 1 אינץ', על
מרכיבים שתצטרך
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סכין
2
'8 על 14 אינץ. מחממים את התנור ל 350 מעלות. עונת החזיר עם כ 1 1/2 כפיות מלח. בקערה קטנה, מערבבים את גרידת הלימון, שום, 2 כפיות זרעי שומר, מרווה, רוזמרין ו 1 1/2 כפיות פלפל. לשפשף את התערובת על כל החזיר, ואז לגלגל אותו בחוזקה ולקשור עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר
גרידת לימון
רוזמרין
שום
פלפל
חזיר
גלול
מרווה
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
קערה
תנור
3
טפטוף רול עם שמן זית ולשפשף בכל רחבי; מפזרים פלפל ועוד זרעי שומר. (הגליל יכול להיות מוכן עד 3 ימים מראש; לקרר עד צלייה.)
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר
שמן זית
פלפל
גלול
לשפשף תיבול יבש
4
מניחים את גליל החזיר על מדף במחבת צלייה רדודה. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך רשם באמצע 180 מעלות ואת החזיר הוא פריך מבחוץ, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מדחום מטבח
5
תן לנוח 15 דקות לפני חיתוך.
6
בעוד צלוי חזיר, לעשות את הבצלים הכבושים: להביא את החומץ, סוכר, 1/4 כפית מלח, עלה המפרץ, זרעי שומר פתיתי פלפל אדומים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
בצל כבוש
זרעי שומר
עלי דפנה
חומץ
סוכר
חזיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים את פרוסות הבצל ומבשלים 1 דקה, ואז מסירים מהחום ומניחים לבצל להתקרר בנוזל. (שאריות בצל כבוש ישמור בנוזל במשך שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
בצל
1
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את הפולנטה עד זהוב ופריך, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
ניקוז על מגבות נייר. כדי להרכיב, לסדר את פולנטה על מגש או צלחות בודדות. דק לחתוך את גליל החזיר, ואז לחתוך לחתיכות בגודל ביס וערימה על פולנטה. למעלה עם בצל כבוש ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.