קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

פורצ'טה טורקיה

פורצ'טה טורקיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורצ'טאן טורקיה. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, בצל, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. נסו פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קומבין 2 כפיות מלח כשר, פלפלים שחורים שלמים, עלי מרווה, שום, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום בקערה של מעבדי מזון. תהליך עד הדבק מחוספס נוצר, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בזהירות להסיר את העור משד טורקיה ולהניח אותו שטוח. שמור את הפגר לרוטב. באמצעות הידיים שלך סכין boning, בזהירות להסיר את בשר השד מן הפגר. הניחו בצד את הפינות לשימוש נוסף. בצע את המצגת כאן עבור תמונות צעד אחר צעד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
הנח חצי שד אחד על גבי עור טורקיה ופרפר הקצה העבה על ידי חיתוך דרכו אופקית עם סכין boning, משאיר את 1/2 אינץ ' האחרון ללא פגע, ואז לקפל את הכנף. חזור עם החצי השני של השד. בצע את המצגת כאן עבור תמונות צעד אחר צעד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
לעשות סדרה של חתכים מקבילים במרווחים 1 אינץ 'בשר טורקיה חיתוך על 1/2 אינץ' לתוך הבשר. חזור עם סדרה שנייה או חתוך בניצב לראשון. לשפשף את תערובת התבלינים / עשבי תיבול לתוך הבשר, לוודא לקבל את זה לתוך כל הסדקים. בצע את המצגת כאן עבור תמונות צעד אחר צעד.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
בזהירות גליל של בשר טורקיה לתוך גליל הדוק, באמצעות העור כדי לצרף אותו לחלוטין. לקשור את הצלי בחוזקה עם חוט הקצב במרווחים של 1 אינץ', כמו גם לאורכו פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
מעבירים את הצלי למדף תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת, מכסים באופן רופף בניילון נצמד, ומקררים לפחות 6 שעות ועד 2 ימים. בצע את המצגת כאן עבור תמונות צעד אחר צעד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
בעוד טורקיה נשענת, להפוך את הרוטב. בערך לקצוץ את הפגר עם מזמרה עוף או סכין קצבים כבדים.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
קליברקליבר
8
חום 1 כף שמן קנולה בסיר גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים פגר תרנגול הודו ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
מוסיפים גזר, סלרי ובצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
להוסיף ציר עוף, עלי דפנה, ומספיק מים בקושי לכסות עצמות. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים 2 שעות. מסננים דרך מסננת רשת בסדר, מוצקים להשליך, כף כל שומן מעל פני השטח. חזור לסיר ומבשל עד מופחת על 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב עם מקצף, עד חום זהוב עמוק, על 3 דקות. לאט לאט להקציף במרק טורקיה. מביאים לרתיחה להתעבות קלות, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
מרק טורקיהמרק טורקיה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
בואו מגניב להכניס למקרר עד מוכן לשימוש.
15
כאשר מוכן לבשל, להתאים מתלה תנור למצב מרכז מחממים תנור ל 275 ° F. העונה החיצונית של טורקיה בקלילות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
חום שנותר כף קנולה שמן ברזל יצוק גדול או מחבת נירוסטה על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מוסיפים טורקיה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים היטב מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
18
מעבירים את תרנגול ההודו למדף תיל שנקבע בתבנית אפייה של rimme ומעבירים לתנור. צלוי עד החלק העבה ביותר של טורקיה רושם 145 עד 150 ° F על מדחום מיידי לקרוא, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
הסר מהתנור, להעביר ללוח חיתוך, ולתת לנוח במשך 10 דקות. בינתיים, לחמם רוטב. חותכים את החוט באמצעות מזמרה עוף. לגלף ולהגיש עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
קרש חיתוךקרש חיתוך
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®