פורצ'טה טורקיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורצ'טאן טורקיה. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, בצל, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. נסו פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
קומבין 2 כפיות מלח כשר, פלפלים שחורים שלמים, עלי מרווה, שום, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום בקערה של מעבדי מזון. תהליך עד הדבק מחוספס נוצר, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך, על 30 שניות.
בזהירות להסיר את העור משד טורקיה ולהניח אותו שטוח. שמור את הפגר לרוטב. באמצעות הידיים שלך סכין boning, בזהירות להסיר את בשר השד מן הפגר. הניחו בצד את הפינות לשימוש נוסף. בצע את המצגת כאן עבור תמונות צעד אחר צעד.
הנח חצי שד אחד על גבי עור טורקיה ופרפר הקצה העבה על ידי חיתוך דרכו אופקית עם סכין boning, משאיר את 1/2 אינץ ' האחרון ללא פגע, ואז לקפל את הכנף. חזור עם החצי השני של השד. בצע את המצגת כאן עבור תמונות צעד אחר צעד.
לעשות סדרה של חתכים מקבילים במרווחים 1 אינץ 'בשר טורקיה חיתוך על 1/2 אינץ' לתוך הבשר. חזור עם סדרה שנייה או חתוך בניצב לראשון. לשפשף את תערובת התבלינים / עשבי תיבול לתוך הבשר, לוודא לקבל את זה לתוך כל הסדקים. בצע את המצגת כאן עבור תמונות צעד אחר צעד.
בזהירות גליל של בשר טורקיה לתוך גליל הדוק, באמצעות העור כדי לצרף אותו לחלוטין. לקשור את הצלי בחוזקה עם חוט הקצב במרווחים של 1 אינץ', כמו גם לאורכו פעם אחת.
מעבירים את הצלי למדף תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת, מכסים באופן רופף בניילון נצמד, ומקררים לפחות 6 שעות ועד 2 ימים. בצע את המצגת כאן עבור תמונות צעד אחר צעד.
בעוד טורקיה נשענת, להפוך את הרוטב. בערך לקצוץ את הפגר עם מזמרה עוף או סכין קצבים כבדים.
חום 1 כף שמן קנולה בסיר גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים פגר תרנגול הודו ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, על 8 דקות.
מוסיפים גזר, סלרי ובצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, כ 5 דקות יותר.
להוסיף ציר עוף, עלי דפנה, ומספיק מים בקושי לכסות עצמות. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים 2 שעות. מסננים דרך מסננת רשת בסדר, מוצקים להשליך, כף כל שומן מעל פני השטח. חזור לסיר ומבשל עד מופחת על 3 כוסות.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב עם מקצף, עד חום זהוב עמוק, על 3 דקות. לאט לאט להקציף במרק טורקיה. מביאים לרתיחה להתעבות קלות, ואז מתבלים במלח ופלפל.
בואו מגניב להכניס למקרר עד מוכן לשימוש.
כאשר מוכן לבשל, להתאים מתלה תנור למצב מרכז מחממים תנור ל 275 ° F. העונה החיצונית של טורקיה בקלילות עם מלח ופלפל.
חום שנותר כף קנולה שמן ברזל יצוק גדול או מחבת נירוסטה על חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים טורקיה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים היטב מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מעבירים את תרנגול ההודו למדף תיל שנקבע בתבנית אפייה של rimme ומעבירים לתנור. צלוי עד החלק העבה ביותר של טורקיה רושם 145 עד 150 ° F על מדחום מיידי לקרוא, על 2 שעות.
הסר מהתנור, להעביר ללוח חיתוך, ולתת לנוח במשך 10 דקות. בינתיים, לחמם רוטב. חותכים את החוט באמצעות מזמרה עוף. לגלף ולהגיש עם רוטב חם.