קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פזט די בקאלה עם פסטו לימון: פזט די בקלה קון פסטו די לימון

פזט די בקאלה עם פסטו לימון: פזט די בקלה קון פסטו די לימון
אם יש לך בערך 48 שעות ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, פזט די בקאלה עם פסטו לימון: פזט די בקלה קון פסטו די לימון עשוי להיות סופר ללא חלב ופסקאטרי מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 148 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 871 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פילה בקלה, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם בקאלה, פולפט די בקאל, ו סלט בקאלה.

הוראות

1
מסננים את הבקלה ומייבשים, בודקים אם יש עצמות אך משאירים חלקים שלמים של עור.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
2
חותכים את הבקלה לחתיכות בגודל 3 אינץ 'על 1 אינץ' ומניחים בצד. בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הקמח, המים, אבקת האפייה, 1 כפית מלח ו -2 כפות שמן זית כתית מעולה עד לקבלת תערובת חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
בקלה מלחבקלה מלח
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
במחבת עמוקה בגודל 6 אינץ ' מחממים שמן 1 ליטר ל -370 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
טובלים את הבקלה בבלילה ומשליכים לשמן, 2 עד 3 חתיכות בכל פעם, ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוציאים ומסננים על מגבות נייר. בזמן שהנתחים מטגנים, רבע 3 מהלימונים והסר את הזרעים. קוצצים גס ומכניסים למעבד המזון עם 1/2 הכוס הנותרת אם שמן זית, כפית מלח, סוכר ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
יוצקים את פסטו הלימון לקערת ההגשה. כשכל הבקלה מבושלת, מגישים מיד עם טריזי לימון ורוטב טבילה של פסטו לימון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
טריז לימוןטריז לימון
בקלה מלחבקלה מלח
קליפות מלימוןקליפות מלימון
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)