פחזני מוקה אגוזי לוז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות, אז נסו אקלרים של מוצ'אן אגוזי לוז. מתאים ל-14 ומחירו 46 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 303 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שבבי שוקולד חלב, שמנת מתוקה כבדה, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת שיש אגוזי לוז מוקה עם גנאש שמנת חמוצה מוקה, אגוזי לוז - מוקה דקואז, ו שייק מוקה אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, החלב, החמאה, הסוכר והמלח.
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
מעבירים לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים 1 אינץ'. חור בפינה אחת של תיק. צינור 3-ב. רצועות על 3 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
אופים ב 400. במשך 10 דקות. הפחיתו את החום ל -350; אופים 15-20 דקות יותר או עד חום זהוב.
פירס בצד של כל פחזנית עם קצה הסכין. מגניב על מתלים תיל. פיצול פחזני פתוח. משוך החוצה וזורק בצק רך מתוך החלק העליון והתחתון.
למילוי, להמיס גרגרי קפה במים רותחים; מגניב. בקערה קטנה מקציפים שמנת וסוכר קונדיטורים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים פנימה תערובת קפה ו 1/4 כוס אגוזי לוז. מקררים.
ממלאים את האקלרים ממש לפני ההגשה; החלף צמרות.
מפזרים אגוזי לוז שנותרו. מקררים שאריות.