קושימומחה
מוכן ב50 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

Partridge תחת שמן עם סלט אספרגוס

Partridge תחת שמן עם סלט אספרגוס
פרטרידג'תחת שמן עם סלט אספרגוס הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1146 קלוריות, 165 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם partridge, מיץ לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 שעות זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. עם כפית מתכונים דומים: חוגלה עם יין וקינמון, פרטרידג'בפאי עץ אגס, ו חוגלה עם אורז בר.

הוראות

1
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מניחים חוגלה במים ומרתיחים ברכות עד רך, כ 45 דקות. להסיר בזהירות ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
PartridgePartridge
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הסר את הרגליים מן הפגר יבש היטב.
4
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
הסר שדיים מגוויה עם מפרק הכנף הראשונה עדיין מחובר. יבש היטב עם מגבת ומניח בצלחת עם הרגליים. (לעשות מלאי מעצמות ובישול נוזלי).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
6
יוצקים חומץ על חזה ורגל חתיכות ולהוסיף זרעי שומר ושום.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
מקום במקרר 1 שעה.
8
הסר חתיכות השד והרגל מהמקרר, ולהסיר חתיכות חומץ. יבש Pat ולסדר באופן רופף בצנצנת עוגיות גדולה וברורה. מכסים בשמן זית ומקררים 2 ימים. (הם יישארו נשמרים בדרך זו במשך 2 חודשים). כדי לשרת, להסיר 4 שדיים ו 4 רגליים חם לטמפרטורת החדר. Blanch ורענן אספרגוס ולזרוק עם 4 כפות שמן זית כתית נוספת ומיץ וגלידת לימון. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון