Partridge תחת שמן עם סלט אספרגוס
פרטרידג'תחת שמן עם סלט אספרגוס הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1146 קלוריות, 165 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם partridge, מיץ לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 שעות זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. עם כפית מתכונים דומים: חוגלה עם יין וקינמון, פרטרידג'בפאי עץ אגס, ו חוגלה עם אורז בר.
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מניחים חוגלה במים ומרתיחים ברכות עד רך, כ 45 דקות. להסיר בזהירות ולאפשר להתקרר.
הסר את הרגליים מן הפגר יבש היטב.
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
הסר שדיים מגוויה עם מפרק הכנף הראשונה עדיין מחובר. יבש היטב עם מגבת ומניח בצלחת עם הרגליים. (לעשות מלאי מעצמות ובישול נוזלי).
יוצקים חומץ על חזה ורגל חתיכות ולהוסיף זרעי שומר ושום.
הסר חתיכות השד והרגל מהמקרר, ולהסיר חתיכות חומץ. יבש Pat ולסדר באופן רופף בצנצנת עוגיות גדולה וברורה. מכסים בשמן זית ומקררים 2 ימים. (הם יישארו נשמרים בדרך זו במשך 2 חודשים). כדי לשרת, להסיר 4 שדיים ו 4 רגליים חם לטמפרטורת החדר. Blanch ורענן אספרגוס ולזרוק עם 4 כפות שמן זית כתית נוספת ומיץ וגלידת לימון. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בטמפרטורת החדר.