קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

פחזניות גבינה (Gougeres)

פחזניות גבינה (Gougeres)
פחזניות גבינה (Gougeres) דורש על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמשרת 24. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם קמח, פלפל קאיין, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 85 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו Gougères (פחזניות גבינה), Gougeres (פחזניות גבינה צרפתיות), ו פחזניות גבינה-Gougères-וידאו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את הקמח עם מלח, פלפל שחור, טימין, אבקת צ ' ילי, ופלפל קאיין בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פלפל שחורפלפל שחור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שים את החלב והחמאה בסיר גדול ולהביא לרתיחה. כאשר החמאה נמסה, להפוך את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיף את הקמח מתובל בבת אחת. מערבבים במרץ עם כף עץ עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
קמח מתובלקמח מתובל
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
5
הסר מהחום.
6
להפריד את הלבן והחלמון מביצה אחת, שמירה על החלמון עבור זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
7
שים את הבצק לתוך קערת מיקסר גדולה. הכה במהירות בינונית למשך דקה אחת. לאחר מכן הכה בביצה אחת ואת ביצה נוספת לבן. לנצח עד נספג לחלוטין לתוך הבצק. לאחר מכן מוסיפים את 4 הביצים הנותרות, אחת בכל פעם, מחכים בכל פעם עד שהביצה הקודמת נספגת לחלוטין. אחרי כל 5 ביצים (בתוספת ביצה אחת לבן) שולבו, הבצק צריך להיות חלק ו satiny.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
תוסיף את גבינת הפרמזן וגבינת גרייר, ופפרוני אם אתה משתמש בה. לשלב ביסודיות לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פפרוניפפרוני
פרמזןפרמזן
GruyereGruyere
בצקבצק
9
השתמש שקית מאפה כדי צינור בצק על 2 סדינים אפייה ungreased. אתה יכול גם טיפה בצק מכפית. עבור פחזניות זעירות, תלוליות צריך להיות על 1/2 אינץ ' בקוטר. ממתאבנים קטנים, תלוליות צריך להיות 1 אינץ ' בקוטר. עבור פחזניות גדולות מספיק למילוי, תלוליות צריך להיות 1 1/2 אינץ ' בקוטר. שמור על גודל הפחזניות אחיד כך שהם אופים כראוי. פחזניות חלל על 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדססרגל אונדס
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
תנורתנור
10
מקציפים את חלמון הביצה הנותר עם 2 כפות חלב כדי להפוך זיגוג. מברשות קלות את צמרות הפחזניות עם זיגוג לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
זיגוגזיגוג
חלבחלב
11
מפזרים צמרות עם גבינת הפרמזן שלך.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
12
אופים בתנור מחומם מראש במשך 10 דקות (5 דקות עבור פחזניות זעירות). להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
אופים 10 דקות יותר עבור פחזניות זעירות; 15 עד 20 דקות ארוכות יותר עבור פחזניות בינוניות או גדולות, או עד נשיפות הם חום זהוב. מבחן על ידי הסרת נשיפה מהתנור ושבירת אותו פתוח. מבפנים צריך להיות אפוי דרך. אם זה עדיין בצקי או רטוב, אופים עוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
הסר מחבתות מהתנור ולהשאיר פחזניות על מחבתות עד מגניב מספיק כדי לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור