פחזניות גבינה פלפל שחור-Manchego
אם יש לך פלפל, גבינת מנצ'גו מיושנת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: פחזניות גבינה פלפל שחור-Manchego, חציל בגריל וסלט גבינת מנצ'גו עם בזיליקום טרי וזיגוג פלפל בלסמי-שחור, ו פחזניות צ'וריסו ומנצ' גו.
הוראות
מחממים את התנור ל-375°F ומסדרים מדפים בשליש העליון והתחתון. קו 2 דפי אפייה עם מחצלות אפיית סיליקון או נייר קלף.
מערבבים חלב, חמאה, מלח ופלפל בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך, להוסיף קמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עד משולב היטב. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הבצק מרגיש יבש למגע והוא כבר לא דבק לתחתית המחבת, על 3 עד 5 דקות. (הבצק יהווה כדור אחד גדול.)
העברת בצק למיקסר מצויד מצורף משוט. לנצח ביצים אחד בכל פעם במהירות בינונית-נמוכה, ומאפשר הראשון לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. שמור 3 כפות של גבינת מנצ ' גו גרוסה.
מוסיפים את שארית גבינת מנצ ' גו ופרמזן לבצק ומערבבים נמוך עד לתאגיד.זרוק כף גודל סיבובים של בצק על דפי אפייה מוכנים, על 1/2 אינץ ' זה מזה. מפזרים באופן שווה גבינת מנצ ' גו שמורה מעל.
אופים, מסתובב באמצע זמן האפייה, עד נפוח וזהוב חום, על 30 עד 35 דקות.
מגישים חם, חם, או בטמפרטורת החדר.