קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג המולד עם הדרים ותבלינים

פודינג חג המולד עם הדרים ותבלינים
פודינג חג המולד עם הדרים & spice דורש על 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לך תבלין, דובדבן glacé, קליפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 272 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו כריסמס הדר ריבועים, בית לחג המולד + עוגות שמן הדרים, ו עוגיות חג המולד Spice (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הפירות, השקדים, שידות הדר והגזר עם הברנדי וליקר תפוזים בקערת ערבוב גדולה. לכסות ולהשאיר להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
( 23)( 23)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
2
מערבבים את כל החומרים היבשים יחד, ואז מוסיפים לתערובת הפירות הספוגה. גרגר בחמאה, ולאחר מכן להוסיף את הביצים ומערבבים. אל תשכח לבקש משאלה!
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
משמנים אגן פודינג בן 1.5 ליטר עם חמאה ומסדרים את הבסיס בנייר שומני. כפית בתערובת, לחץ למטה היטב ולעשות חלול עם החלק האחורי של הכף במרכז. מכסים את פני השטח עם סיבוב של גדולנייר חסין, ואז לכסות את הקערה עם נייר גריספרווף עובי כפול נייר רדיד ולקשור את השפה עם מחרוזת. מנמיכים את הפודינג למחבת עם צלחת הפוכה בבסיס, ולאחר מכן למלא במים עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של הקערה. קיטור במשך 6 שעות, ציפוי עם מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
לחלופין, קיטור בתנור. לעמוד אגן פודינג בתוך פח קלייה מלא מים, ואז לכסות עם אוהל של רדיד ומבשלים באותו אורך של זמן ב 160C / מאוורר 140c / גז
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
בדוק צליית פח מדי פעם כמו המים ייתכן שיהיה צורך עקף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
כדי לאחסן, לאפשר מגניב, ואז לאחסן בארון קריר, יבש. הפודינג יחזיק מעמד עד שנה.
7
ביום, קיטור עבור 1 hr לפני היציאה, לקשט עם הולי ומגישה עם קרם כפול עבה במיוחד או גלידת וניל. לחלופין, נסה קרם פודינג כתום שלי (להלן).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
קרם כפולקרם כפול
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "