קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

פחזניות מתוקות מיניאטורות

פחזניות מתוקות מיניאטורות
צריך הר ד ' אובר צמחוני? פחזניות מתוקות מיניאטוריות יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מכין 25 מנות עם 96 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, סוכר טורבינדו, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו פחזניות בטטה, פחזניות בטטה, ו פחזניות בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הביאו את המים, החמאה, המלח והסוכר לרתיחה בסיר, על אש בינונית-גבוהה. משוך את המחבת מהחום, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ בכף עץ עד שכל הקמח משולב, בערך 1 דקה. מחזירים את התבנית לאש ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, למשך 2 דקות להתאדות מעט מהמים ו "מבשלים" את הקמח. הבצק יקבל קצת מבריק ו מקל על המחבת קצת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים את התערובת למיקסר חשמלי המצויד בחיבור ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מערבבים יחד במהירות בינונית, ובעוד המיקסר פועל, מוסיפים 1 ביצה. עצור את המיקסר וגרד את דפנות הקערה. חזור על הפעולה, הוסף את הביצה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק וביצים משולבות באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
6
בעזרת שקית מאפה המצוידת בקצה רגיל, צינור את הבצק על תבנית האפייה, לכדורים בגודל 1/4 עד 1/2 אינץ'. (השתמש באצבע לחה, כדי לטבול את נקודות הבצק כדי ליצור כדורים מושלמים.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מפזרים את סוכר הטורבינדו, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
8
אופים 10 דקות, ואז מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס (מבלי לפתוח את דלת התנור), ואופים עד שהם נפוחים, וחום זהוב עשיר, בערך 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים ונוקבים בעזרת קיסם.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
10
אופים 10 דקות נוספות לייבוש החלק הפנימי של הפחזניות. מגניב על מדף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
חותכים פחזניות לשניים וממלאים בקרם פטל, גלידה או המילוי האהוב עליכם. אבק עם סוכר קונדיטורים והגיש.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12
מועכים את הגרגרים והסוכר בסיר קטן בעזרת כף עץ. מביאים לרתיחה על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב תדיר. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהגרגרים מתפרקים ונעשים עסיסיים, כ -5 דקות. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה לתוך קערה; להשליך את הזרעים. מגניב. התאימו את המתיקות או החמיצות של הרוטב עם יותר סוכר ומיץ לימון, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מקציפים את השמנת עד שהיא מחזיקה שיא קל. מנפים את הסוכר של הקונדיטורים לקרם. המשך להכות עד שהקרם מחזיק א מחזיק שיא רך אך יציב. מקפלים בעדינות רוטב פטל לקצפת עד לקבלת תערובת אחידה. יש לאחסן בכלי אטום במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
רוטב פטלרוטב פטל
לימון גומילימון גומי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים