פחזניות פקאן II
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו את פחזניות פקאן 2. מתכון זה מספיק ל-24 מנות. תמורת 20 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 86 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . המתכון מוגש לכם על ידי Allrecipes. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. לכו לחנות וקנו סוכר, קמח עוגה, חצאי פקאנים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. נסו פחזניות תרד וגבינה , פחזניות שמנת עם מילוי קרם אספרסו ופחזניות ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-150 מעלות צלזיוס (300 מעלות פרנהייט). משמנים תבניות אפייה.
בקערה בינונית, קרמו יחד חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. הוסיפו את תמצית הווניל. טחנו פקאנים במעבד מזון או בלנדר; ערבבו עם קמח עוגה. ערבבו את תערובת הפקאנים לתוך התערובת המוקצפת עד לקבלת תערובת אחידה.
גלגלו את הבצק לכדורים עם כף, ולאחר מכן הניחו אותם במרחק של 2.5 ס"מ זה מזה על תבניות האפייה המוכנות.
אופים במשך 25 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להזהבה קלה.
מגלגלים עוגיות חמות בסוכר. לאחר שהן מתקררות, מגלגלים אותן שוב.