פחזניות שוקולד פטל
פחזניות שוקולד פטל דורשות כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 733 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -47 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תוספת די יקרה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פטל, שבבי שוקולד חלב, אגוזי פקאן ובצק עלים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , פחזניות גבינת תרד ופחזניות שמנת עם אספרסו קרם פיל .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים צ'יפס ואגוזי פקאן; לְהַפְרִישׁ. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל עלה מאפה לתבנית של 12 אינץ'. מְרוּבָּע.
חותכים לשניים לאורך ולרוחב, מה שהופך שמונה 6 אינץ'. ריבועים.
כף תערובת הצ'יפס במרכז כל ריבוע. משוך את כל הפינות יחד מתחת לקצות הפינות, ויוצרים כיס. קפלו את קצות הפינות כלפי מטה.
מניחים על תבנית לא משומנת.
אופים ב-425 מעלות למשך 18-20 דקות או עד להזהבה.
במעבד מזון טוחנים פטל וסוכר קונדיטורים. מסננים וזורקים זרעים. כפית רוטב פטל על צלחות קינוח; למעלה עם שקיות מאפה.
מקשטים בפטל וצ'יפס נוסף; לפדר בסוכר קונדיטורים נוסף אם תרצה.