סלט תפוחי אדמה עם חומץ שמפניה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה עם חומץ שמפניה. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותרימו תפוחי אדמה, חומץ שמפניה, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: צדפות עם שמפניה-חומץ Mignonette, חזיר מטוגן בחומץ שמפניה, ו סלט תפוחי אדמה שמן וחומץ.
הוראות
בסיר בינוני, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מכרז, על 15 דקות.
מסננים ומקלפים את תפוחי האדמה, ואז לחתוך אותם למטבעות 1/4 אינץ'.
בקערה, להקציף חומץ שמפניה עם החרדל. בהדרגה להוסיף את השמן, לטאטא עד חלקה.
מוסיפים את הבצל הירוק ואת השאלוט ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל לבן.
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות לפני ההגשה.