קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פחזניות תוצרת בית

פחזניות תוצרת בית
פחזניות תוצרת בית יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 130 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח קורנפלור, חלמונים, קרם כפול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 40 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו פחזניות, Éclairs, ו Éclairs (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי ביצוע מילוי פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים בסיר. בינתיים, מערבבים יחד את הסוכר, חלמוני ביצה ווניל בקערה, ואז מערבבים בקערות, כמה כפית בכל פעם, למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בהדרגה לטאטא את החלב החם, לשפוך הכל בחזרה לתוך הסיר ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, במשך כ 5 דקות עד עבה זה ילך גושי מדאיג אבל אל תדאג, רק לשמור ערבוב אותו במרץ עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להניח גיליון של סרט נצמדות ישירות על פני רפרפת, ואז להתקרר וצינה עד שאתה מוכן למלא את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
כדי להפוך את לחמניות choux, לחמם תנור 220c / 200c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מנפים את הקמח עם הסוכר וקמצוץ מלח לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
שים את החלב והחמאה בסיר בינוני עם מים 125 מ " ל וחום בעדינות כך שהחמאה נמסה אבל הנוזל לא בועה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
לאחר החמאה נמסה לחלוטין, להגדיל את החום עד הנוזל מגיע לרתיחה מתגלגלת מהירה. מיד לכבות את החום, להטות את הקמח מנופה להכות במרץ עם כף עץ עד שיש לך בצק חלק שיוצא מן הצדדים של המחבת (ראה תמונה 1).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מורחים על צלחת ארוחת ערב גדולה כדי להתקרר לטמפרטורת היד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
לאחר תערובת הבצק התקררה, לגרד אותו בחזרה למחבת שלך. באמצעות כף העץ שלך, להכות בכל ביצה, אחד אחד, עד שיש לך תערובת חלקה, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
חותכים 2 גיליונות גדולים של קלף אפייה. על כל אחד לצייר 2 סטים של קווי מסלול עם פער 10cm אלה יהיו ההנחיות שלך כך הפחזניות שלך יהיה בערך באותו גודל (ראה תמונה 2). השתמש בנייר כדי קו 2 גיליונות אפייה גדולים למטה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
כפית תערובת choux שלך לתוך שקית צנרת עם זרבובית רחבה 1cm, או לתוך שקית צנרת חד פעמית עם חור בגודל דומה חתוך עבור צנרת. Pipe 2 שורות של צורות s מרווחות היטב, מעוכות על כל גיליון בין ההנחיות (ראה תמונה 3).
13
אופים, מגש אחד בכל פעם, על מדף גבוה-ish עבור 25 דקות, הפחתת הטמפרטורה 200c/180c מאוורר/ גז 6 ברגע שהם הולכים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
לאחר 25 דקות, לתקוע חור בסוף כל לחמניה, או באמצעות סכין משונן קטן, לפצל את האמצע ולחזור לתנור, הפוך, להתייבש במשך 5 דקות עד פריך וזהב. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
בזמן שהלחמניות מתקררות, סיים את המילוי שלך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
לטאטא את הקרם עד עבה, ולאחר מכן להשתמש בקצף החשמלי שלך להכות את מקורר, להגדיר פודינג עד פשוט להחליק שוב. קפל את הקרם. כפית המילוי שלך לתוך שקית צנרת להשתמש זרבובית קטנה אם אתה ממלא את הלחמניות דרך החורים יש לך פירסינג, או זרבובית גדולה אם אתה לפצל את הלחמניות לשניים. בזהירות צינור פודינג לתוך כל לחמניה מקורר הם צריכים להרגיש כבדים פעם מלאה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
מסדרים את הלחמניות על מתלה חוט ולהפיץ כל אחד עם קצת הדובדבן הנבחר שלך (ראה להלן). אם אתה לא יכול להחליט, שלה באמת קל לפצל אצווה שלך של לחמניות צ ' ו, כמויות הדובדבן חצוי, ולעשות בחירה כדי לשמור על כולם מאושרים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה