פטה במרינדה ושיפודי זית
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 55 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם זיתים, מלפפון, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו שיפודי Fetan ו זית במרינדה, שיפודי פטה במרינדה, ו עוף במרינדה לימון ושיפודי זית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים זרעי שומר, גרידת תפוזים ומיץ ופלפל. מערבבים בעדינות את הפטה ומרינדה במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר או עד 3 שעות במקרר. (להשרות לילה כדי לחסוך זמן.)
מניחים 1 עלה מנטה על שיפוד, על 3/4 אינץ ' למעלה; להוסיף 1 חצי זית ו 1 נתח מלפפון.
מניחים קוביית פטה 1 בקצה. אלה יכולים להתבצע כמה שעות מראש ומאוחסנים במקרר עד מוכן לשרת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.