פטה כבוש עם זיתים Cerignola ותותים מ ' די ברונו אחי בית הגבינה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? פטה כבוש עם זיתים Cerignolan ותותים מ ' די ברונו אחי בית גבינה יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 918 קלוריות. אם יש לכם סלט, כוסברה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פטה כבוש עם זיתים ותותים Cerignolan, פיטן כבוש וזיתים Cerignolan עם תותים, ו בוראטה עם עגבניות ירושה מ ' די ברונו אחי בית הגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומץ, 3 כוסות מים, סוכר, זרעי כוסברה, זרעי חרדל, שאלוט, שום וכוסברה בסיר קטן. מביאים את הנוזל כבישה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, להפחית לרתיחה, ולאפשר את התוכן לבשל במשך 5 דקות.
הסר את הסיר מהחום ולתת לו להתקרר לחלוטין.
מניחים את הפטה בקערת ערבוב גדולה או לחלק אותו בין שתי צנצנות 1 ליטר, ויוצקים את פתרון כבישה מגניב על הגבינה. ודא שכל הפטה הוא שקוע לחלוטין. (אם אתה משתמש צנצנות ליטר, יהיה לך קצת מי מלח נוסף שנשאר, שבו אתה יכול להשתמש עבור רוטב סלט. מכסה את הפטה ומקרר אותו לפחות חמישה ימים.
הסר את פטה כבוש מן הנוזל ולנקז אותו על מגבות נייר. בקערת סלט, לזרוק יחד את הזיתים, תותים, שמן זית, כוסברה קצוצה, ותרד. מערבבים בפטה, ואז מתבלים במלח ופלפל, אם תרצה.
הערה: מנה זו צריכה להיות מוגשת טרי כמו תותים יתחילו להישבר ולאבד צבע לאורך זמן. השתמש בכל שאריות פתרון כבישה לטפטף מעל ירקות סלט.