אם יש לכם שמן זית, חזרת, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-6 דקות. מתכונים דומים: פטה דג כחול מעושן, מעושן-bluefish Pâté, ו מעושן Bluefish Pâté.
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות. שמן תבנית אפייה מעוטרת. לזרוק עגבניות, מלח, פלפל, שום, טימין, ולסדר עגבניות לחתוך צדדים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי