קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

פטוצ'יני פירות ים אלפרדו

פטוצ'יני פירות ים אלפרדו
פטוצ'יני אלפרדו של פירות ים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 959 קלוריות, 38 גרם חלבון ו-67 גרם שומן. מתאים ל-2 מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם שאלוט, פטוצ'יני, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-30 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פטוצ'יני פירות ים, פטוצ'יני פירות ים ופטוצ'יני אלפרדו.

הוראות

1
מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מקפיצים שרימפס וסקלופ ב-1 כף שמן במשך 3-5 דקות או עד שהשרימפס הופכים ורודים והצדפות אטומות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוציאים ושומרים חם.
3
באותה מחבת מטגנים שאלוט בשמן הנותר עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה מרק ויין. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 6-8 דקות או עד שרוב הנוזלים מתאדים. מערבבים פנימה שמנת; מבשלים, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 5 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מסננים פטוצ'יני; מערבבים לרוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
6
מוסיפים שרימפס, צדפות וגבינה; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
מפזרים עגבנייה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., שרדונה לא מוסווה

פטוצ'יני אלפרדו עובד ממש טוב עם פינו גריג'יו ושרדונה לא מצופה. מנות אלפרדו קרמיות, גבינות וחמאתיות יכולות להשתלב יפה עם שרדונה לא מצופה או פינו גריג'יו. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.