פטוצ'יני אלפרדו של פירות ים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 959 קלוריות, 38 גרם חלבון ו-67 גרם שומן. מתאים ל-2 מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם שאלוט, פטוצ'יני, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-30 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פטוצ'יני פירות ים, פטוצ'יני פירות ים ופטוצ'יני אלפרדו.
הוראות
1
מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מקפיצים שרימפס וסקלופ ב-1 כף שמן במשך 3-5 דקות או עד שהשרימפס הופכים ורודים והצדפות אטומות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים ושומרים חם.
3
באותה מחבת מטגנים שאלוט בשמן הנותר עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה מרק ויין. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 6-8 דקות או עד שרוב הנוזלים מתאדים. מערבבים פנימה שמנת; מבשלים, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 5 דקות או עד שמסמיך.
פטוצ'יני אלפרדו עובד ממש טוב עם פינו גריג'יו ושרדונה לא מצופה. מנות אלפרדו קרמיות, גבינות וחמאתיות יכולות להשתלב יפה עם שרדונה לא מצופה או פינו גריג'יו. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.