פטוצ'יני תרד עם נקניקיות, פלפלים וזיתים עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 651 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -45 גרם שומן . תמורת 1.86 דולר למנה , מתכון זה מכסה 22% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מתכון זה אהוב על ידי 19 חובבי אוכל וטבחים. אם יש לכם בזיליקום, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -45 דקות . עם ציון כפית של 68% , מנה זו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם זיתים אפויים ופלפלים , מרק תפוחי אדמה עם פלפלים וזיתים , וביצים אפויות וקרם בייקון בקני פטוצ'יני תרד .
הוראות
1
מוציאים את הנקניקיות מהמעטפת ומטגנים אותן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
סננו ושימרו. בשלו את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן. בינתיים, חממו שמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מוסיפים בצל ומבשלים 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
4
מוסיפים שום ופלפל אדום ומבשלים 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
מוסיפים עגבניות ונקניקיות ומבשלים 4-5 דקות או עד שהירקות פריכים-רכים. מוסיפים זיתים ובזיליקום.