פטוצ'יני תרד עם נקניקיות, פלפלים וזיתים
פטוצ'יני תרד עם נקניקיות, פלפלים וזיתים עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 651 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -45 גרם שומן . תמורת 1.86 דולר למנה , מתכון זה מכסה 22% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מתכון זה אהוב על ידי 19 חובבי אוכל וטבחים. אם יש לכם בזיליקום, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -45 דקות . עם ציון כפית של 68% , מנה זו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם זיתים אפויים ופלפלים , מרק תפוחי אדמה עם פלפלים וזיתים , וביצים אפויות וקרם בייקון בקני פטוצ'יני תרד .
הוראות
מוציאים את הנקניקיות מהמעטפת ומטגנים אותן במחבת.
סננו ושימרו. בשלו את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן. בינתיים, חממו שמן במחבת גדולה.
מוסיפים בצל ומבשלים 2-3 דקות.
מוסיפים שום ופלפל אדום ומבשלים 3-4 דקות.
מוסיפים עגבניות ונקניקיות ומבשלים 4-5 דקות או עד שהירקות פריכים-רכים. מוסיפים זיתים ובזיליקום.
סננו את הפסטה וערבבו עם תערובת הנקניקיות.