קרוסטיני עם זיתים ומרח פטה
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו זיתים של קלמטן, גבינת שמנת, עגבניות עמוסות בשמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: קרוסטיני עם ממרח פטה-צ'ילה, פול שעועית טהור עם זיתים שמן נרפא, פטה צרפתית & Crostini, ו ממרח קרוסטיני.
הוראות
עבור crostini, חלקית להקפיא לחם.
חותכים לחם לארבעים פרוסות בעובי 1/4 אינץ'; מסדרים על גיליונות עוגיות.
מסננים עגבניות, שומרים שמן. מברשת קלה צד אחד של כל פרוסה עם קצת שמן.
אופים בתנור 300 מעלות f במשך 6 דקות. להפוך פרוסות מעל; אופים 6 דקות יותר או עד חום זהוב.
קוצצים דק עגבניות. מערבבים זיתים ושום. תניח בצד. מקציפים גבינת שמנת בקערת ערבוב קטנה עד מתרכך. לנצח בפטה וחלב עד חלקה.
מורחים תערובת פטה בצד משומן של קרוסטיני. למעלה עם מנה קטנה של תערובת עגבניות.
מקשטים קרוסטיני עם בזיליקום קרוע.