קושימומחה
מוכן ב37 דק.
מנות40
ציון בריאות3
מגזין

קרוסטיני עם זיתים ומרח פטה

קרוסטיני עם זיתים ומרח פטה
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו זיתים של קלמטן, גבינת שמנת, עגבניות עמוסות בשמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: קרוסטיני עם ממרח פטה-צ'ילה, פול שעועית טהור עם זיתים שמן נרפא, פטה צרפתית & Crostini, ו ממרח קרוסטיני.

הוראות

1
עבור crostini, חלקית להקפיא לחם.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2
חותכים לחם לארבעים פרוסות בעובי 1/4 אינץ'; מסדרים על גיליונות עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מסננים עגבניות, שומרים שמן. מברשת קלה צד אחד של כל פרוסה עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
אופים בתנור 300 מעלות f במשך 6 דקות. להפוך פרוסות מעל; אופים 6 דקות יותר או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
קוצצים דק עגבניות. מערבבים זיתים ושום. תניח בצד. מקציפים גבינת שמנת בקערת ערבוב קטנה עד מתרכך. לנצח בפטה וחלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מורחים תערובת פטה בצד משומן של קרוסטיני. למעלה עם מנה קטנה של תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
7
מקשטים קרוסטיני עם בזיליקום קרוע.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.