פטוצ'יני איטליאנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני Italianan. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, קורנפלור, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Paellan Italiana, בצק פיצה תוצרת בית ורוטב-הבחירה Italiana, ו פטוצ'יני דל שומן (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה.
בינתיים, בסיר גדול, נקניקיות מטוגנות, אספרגוס, פטריות, בצל, שום וקורנית בשמן עד שהירקות רכים.
שלב קורנפלור מרק עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת נקניק. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד מעובה.
הוסף לתערובת נקניק; לזרוק למעיל.