פטוצ'יני אלפרדו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 335 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, גרידת לימון, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , וזה לא כל כך סופר. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הכרובית, מרק, ו 1 כוס מים בסיר קטן; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. התאם את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים עד הכרובית היא רכה מאוד, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
מרק
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הסר מהחום וקריר 5 דקות. בזהירות כרובית פירה וכל הנוזל בבלנדר עד חלקה מאוד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מסננים היטב, הזמנת כ 1 כוס מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
5
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
7
מוסיפים את מחית הכרובית ומאיידים חלב ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, 5 דקות ועונה עם מלח ופלפל. מערבבים את האפונה עד מחומם דרך, 2 דקות. זרקו פנימה את הפסטה המבושלת, גבינת פרמזן וכ-1/2 כוס מי פסטה עד שהאטריות מצופות אך הרוטב עדיין רופף.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדה
פרמזן
מלח ופלפל
פסטה
כרובית
מים
רוטב
אפונה
8
הסר מהחום וזרוק את החמאה, פטרוזיליה קצוצה וגרידת לימון. (אם הרוטב נראה עבה, להתאים את העקביות עם מי הפסטה הנותרים).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.