פטוצ'יני גורגונזולה-אגוז עם פירורי לחם קלויים
פטוצ'יני גורגונזולה-אגוז עם פירורי לחם קלויים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטוצ'יני עם נענע, אגוז, ו Gorgonzola פסטו, סלט אגוזים קלוי וגורגונזולן, ו ממרח גורגונזולן ואגוז קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 2/3 כוס.
מניחים פירורי לחם על תבנית אפייה.
אופים ב 250 במשך 30 דקות או עד יבש.
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים שום טחון, ומבשלים 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
הסר תערובת שום מחום, ולתת לעמוד 5 דקות. החזירו את המחבת לחום. מערבבים פירורי לחם; לבשל 6 דקות או עד משחימים קלות, ערבוב תערובת לעתים קרובות.
מבשלים את הפטוצ ' יני על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מניחים פטוצ ' יני בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת פירורי הלחם, פטרוזיליה, גורגונזולה, אגוזי מלך, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור; לזרוק בעדינות לשלב.