פטוצ'יני עוף Herbed
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fettuccine עוף Herbed. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה עוף, עופות תיבול, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פטוצ'יני עם עוף וירקות אפויים, פטוצ'יני חסילונים Herbed, ו פטוצ'יני אביב עם הרבד ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תערובת תיבול ועופות תיבול; מפזרים על עוף. במחבת גדולה, עוף מטוגן בשמן ו 2 כפות חמאה במשך 5 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד.
מוסיפים את המים, רוטב טריאקי, תערובת מרק בצל ו 2 כפות עשבי תיבול מרק שום תערובת. מביאים לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים במשך 15 דקות.
בינתיים, לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה.
מסננים; מוסיפים לתערובת עוף. מערבבים בגבינה, רוטב ווסטרשייר, חמאה שנותרה, ועשב שנותר ותערובת מרק שום; לזרוק למעיל.