פטוצ'יני עוף א-לה קרבונרה
המתכון עוף פטוצ'יני A La Carbonara יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 790 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, עוף צלוי מעדנייה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו פטוצ'יני קרבונרה מעודכן, פטוצ'יני אלה קרבונרה, ו 15 דקות חסילון קרבונרה פטוצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ', לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבות נייר. שמור 1 כף טפטוף במחבת.
הוסף מרגרינה לטפטופים במחבת; חום מעל חום בינוני-גבוה עד שמרגרינה נמסה.
מערבבים במים חמים, חלב, תערובת רוטב ופסטה לא מבושלת (מקופסת עוזר עוף).
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
להפחית חום. כיסוי; מבשלים 6 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים עוף ואפונה קפואה. כיסוי; מבשלים 4 עד 6 דקות יותר או עד פסטה הוא רך.
הסר מהחום; לחשוף, ומערבבים בייקון (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.