פטוצ'יני עם ארטישוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם ארטישוקים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם גרידת לימון, שמן זית, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם ארטישוק, פטוצ'יני עם ארטישוק ושעועית, ו פטוצ'יני עם ארטישוק, אגוזי לוז וקרם.
הוראות
לבשל לבבות ארטישוק בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד רק רך, על 2 דקות.
מעבירים לקערה עם כפית מחוררת. להחזיר מים לרתיחה.
בינתיים, מחממים שמן וחמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים בצל, מלח, פלפל, פלפל אדום, וגלידה, מערבבים מדי פעם, עד שבצל מתרכך, כ -8 דקות.
מוסיפים ארטישוקים ומטוגנים, מערבבים מדי פעם, 3 דקות. מערבבים במיץ לימון (לפי הטעם), ולאחר מכן להסיר מחום ולהעביר תערובת לקערה חסינת חום גדולה.
בעוד ארטישוק הם מטוגנים, לבשל פסטה במים רותחים עד אל דנטה. להזמין 1 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת ולהוסיף תערובת ארטישוק יחד עם 1/2 כוס מים שמורים.
מוסיפים פטרוזיליה וגבינה וזורקים לשלב. פסטה העונה עם מלח ודק עם מי בישול שמורים נוספים אם תרצה.
מגישים עם גבינה נוספת בצד.