פטוצ'יני עם בייקון, אפונה ופרמזן
פטוצ'יני עם בייקון, אפונה ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בייקון במרכז לחתוך, בצל ירוק, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם פטריות בייקון ואפונה, אורז ואפונה פרמזן עם בייקון, ו אפונה עם בייקון, שאלוט ופרמזן.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה, הזמנת 3/4 כוס בישול נוזלי.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, שמירה על טפטוף במחבת; להתפורר.
מוסיפים 1/2 כוס בצל קצוץ, שום מבקבוק טחון, וקורנית טרי קצוץ לטפטופים במחבת; מטגנים 2 דקות. מערבבים אפונה ירוקה; לטגן 1 דקה.
מוסיפים בצל ירוק למחבת; מטגנים 1 1/2 דקות.
מוסיפים פסטה, נוזל בישול שמור, וחצי וחצי למחבת; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב, משליכים לשלב.
מוסיפים חמאה, מלח ופלפל למחבת, זורקים עד שהחמאה נמסה.
מפזרים בייקון מתפורר וגבינת פרמזן.