פטוצ'יני עם כרוב ניצנים, חמוציות ובצל מקורמל
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו כרוב ניצנים בקרמל ופטוצ'יני אלפרדו, דלורית צלויה וכרוב ניצנים עם חמוציות, תפוחים ובצל, ו כרוב ניצנים עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בעוד זה מתחמם, לזרוק את הבייקון למחבת ברזל יצוק גדולה להגדיר על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בייקון שניתנו חלק השומן שלה והוא פריך, חמש עד שבע דקות.
הסר עם כפית מחוררת, ולנקז על מגבות נייר.
הפעל את החום בינוני גבוה, ולהוסיף את כרוב הניצנים לחתוך בצד למטה. לבשל, לוודא שלא לעורר אותם, עד שהם השחמה, כשתי דקות.
מוסיפים את פרוסות הבצל, מערבבים ומבשלים עד שהבצל שקוף, כארבע דקות.
יוצקים את המרק, ורמוט, חמוציות מיובשות. מערבבים היטב. מכסים את המחבת, מפחיתים את החום עד בינוני, ומבשלים עד שהנבטים רכים מאוד, כ -10 דקות.
בינתיים, לבשל את הפסטה על פי ההוראות על האריזה. כאשר נעשה זאת, להזמין 1/4 כוס של נוזל הבישול, ולנקז את הפסטה במסננת. ואז לזרוק את הפסטה למחבת יחד עם מי הפסטה. להפוך את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הפסטה מצופה היטב ואת הנוזל התאדה, אחת עד שתי דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם פרמזן מגורר ובייקון מבושל.