קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פטוצ'יני עם כרוב ניצנים, חמוציות ובצל מקורמל

פטוצ'יני עם כרוב ניצנים, חמוציות ובצל מקורמל
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו כרוב ניצנים בקרמל ופטוצ'יני אלפרדו, דלורית צלויה וכרוב ניצנים עם חמוציות, תפוחים ובצל, ו כרוב ניצנים עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בעוד זה מתחמם, לזרוק את הבייקון למחבת ברזל יצוק גדולה להגדיר על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בייקון שניתנו חלק השומן שלה והוא פריך, חמש עד שבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר עם כפית מחוררת, ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
הפעל את החום בינוני גבוה, ולהוסיף את כרוב הניצנים לחתוך בצד למטה. לבשל, לוודא שלא לעורר אותם, עד שהם השחמה, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4
מוסיפים את פרוסות הבצל, מערבבים ומבשלים עד שהבצל שקוף, כארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
יוצקים את המרק, ורמוט, חמוציות מיובשות. מערבבים היטב. מכסים את המחבת, מפחיתים את החום עד בינוני, ומבשלים עד שהנבטים רכים מאוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
ורמוטורמוט
נבטיםנבטים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בינתיים, לבשל את הפסטה על פי ההוראות על האריזה. כאשר נעשה זאת, להזמין 1/4 כוס של נוזל הבישול, ולנקז את הפסטה במסננת. ואז לזרוק את הפסטה למחבת יחד עם מי הפסטה. להפוך את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הפסטה מצופה היטב ואת הנוזל התאדה, אחת עד שתי דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים עם פרמזן מגורר ובייקון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן