קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פטוצ'יני עם לימון ופלפל.

פטוצ'יני עם לימון ופלפל.
פטוצ'יני לימון-פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלמון ביצה, מלח כשר, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פטוצ'יני עם פלפל לימון, פטוצ'יני אספרגוס עם לימון ופלפל, ו

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הוסף את הפטוצ ' יני ומבשל כמו התווית מפנה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
3
ניקוז, שמירה על 1/2 כוס מים לבישול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את השאלוט וקמצוץ של מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מוזהב קלות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
להקציף את הקרם, חלמון ביצה וגרידת לימון בקערה. הפחת את החום לנמוך והוסף את תערובת הקרם והגבינה למחבת. לבשל, לטאטא, עד מעובה מעט, על 2 דקות. מתבלים במלח ו-2 עד 3 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים, מוסיפים מספיק מי בישול שמורים כדי לשחרר את הרוטב. מחלקים בין קערות ומקשטים עם יותר פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מגישים עם לחם פריך, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
9
צילום: Antinos Achilleos